perjantai 5. elokuuta 2016

Työväen musiikkitapahtuma, musarit, valkeakoskella 28- 31.7.2016

Kuvahaun tulos haulle työväen musiikkitapahtuma
Kolmen luokkakaverin kanssa saimme projektin musareille sisustaa bäkkärit. Bändäreiden takahuoneita oli 4kpl eli meistä jokainen sai yhden kopin. Tilat oli Ramirentin siirrettäviä taukotila koppeja. Me saimme tietyt speksit mitä kopista pitää löytyä mm.naulakko, peili, pöytä ja tuolit neljälle, jääkaappi. Muuten saimmekin vapaat kädet ja jokainen suunnitteli täysin omanlaisensa sisustuksen. Lisäksi koppiin piti tehdä oma piha, eli jotain ulkokalustusta.

Aloitimme hyvällä suunnittelulla ja muutamilla alkupalavereilla. Selvitettiin käytössä olevat tavarat joita saadaan käyttöömme sekä budjetti. Se mielenkiintoisin osuus, budjetti oli 0€. Eli siitä alkoikin tosi suunnittelu, pähkäily, tavaran haaliminen sieltä täältä. Osan saimme valmulta lainaksi, osan toin kotoa, jotain lainasin tuttavilta ja ahkerasti luin Tori.fi sivustojen annetaan palstaa josta ajelinkin viikon päivät monenlaista bäkkärillä tarvittavia tavaroita. Roskapöntöiltä dyykkasin jotain aarteita mm.jalkalampun ja baaripöydän! Huikea löytö! 

 

Kaiken tämän pakkaaminen pikkuautoon. Helppohomma, kätevä emäntä!

Paikanpäällä sitten valmun tavaroiden kerääminen ja kaiken kasaaminen pikkuhiljaa koppiin suunnitelmien mukaan paikalleen. Vaikka ei tässäkään muuttujilta vältytty, kun kopit ei olleetkaan kaikki sivusta kuljettavia vaan kahdessa kopissa oli ovi sivussa ja kaksi oli päästä kuljettavia. Niimpä suunnitelmat meni uusiksi ja soveltaa piti että saa kaiken tarvittavan käytännöllisesti mahtumaan.
    

Seuraava haaste tuli verhojen ja suunniteltujen taulujen ripustamisessa. Myös hienon lainavalaisimen halusin roikkumaan jollain tavalla. Jättämättä jälkeäkään koppiin, mielikuvitusta, älynystyröitä, ruuvaria ja rautalankaa. Tsadaa!

 
 Kirjoja hain 130kpl lahjoitetaan osastolta. Niihin ostin juuttinarua ja rakentelin hyllykön kierrätyskeskuksesta hakemilleni peleille sekä kellolle.
 

Takapihalle sain lainaksi aidat jotka tuin ruuvaamalla niihin tukipuun että pysyy pystyssä.
Postilaatikon lainasin ystävän varastosta, lasten tekemä yksityisaluekyltti sai paikan aidan kupeesta. Tikkataululle tein telineen ja surrasin sen rautalangalla aitaan kiinni. 
Vihreää ruohomattoa löytyi omista jemmoista ja niillä sain kivasti rajattua ulkotilaan kaksi erillistä "nurmi aluetta".
Polkupyörän ja heinäseipäät lainasin myös. Kukkia ja ruukkuja vein omia ja lainailin. 
 
Mielenkiintoinen prokkis kaikkineen. Monta muuttujaa, monta haastajaa ja lyhyt aika toteuttaa. Mielestäni onnistuimme jokainen aivan loistavasti! Positiivista palautetta olemme saaneet paljon. Tämäkin kertoo homman menneen paremmin kuin hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti